Contact

Voor contact of vragen kunt u contact opnemen met Jeroen Arts via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

2 gedachtes over “Contact”

 1. Bij Boerderijen staat een foto van een boerderij van de familie Lamoen . Wanneer heeft daar de fam . Lamoen gewoond ?
  Ik ben daar namelijk geboren in 1954 mijn vader Jacobus v Haare kocht het van de weduwe Gerardus Kleijnen en Anna Wolters en woonde daar vanaf 1948 hij trouwde met Anna Wolters dochter van Arnolda Bongers getrouwd en gescheiden van Arnoldus Wolters die iets verder in de doolhof woonden en een broer was van Anna Wolters die met Gerardus Kleijnen was getrouwd ,van dat huis is er geen foto .
  ik heb een foto van ons oude huis gemaakt ongeveer in 1955 , maar kan hem niet meesturen op jullie site. toen ik er woonde was ons adres Doolhof, was het toen Huisseling of Ravenstein en wanneer is het station singel geworden waar lag de grens of woonde wij in Ravenstein en mij tante die verder in de doolhof, voorbij het laantje woonde ,was het daar Huisseling .

  1. Beste Henk,

   Tot wanneer de familie Van Lamoen daar woonde weet ik niet precies. Vanwege de privacy is dat volgens mij allemaal nog niet in te zien en zeker niet op internet.
   Ik weet dat net voorbij ’t Laantje het huis stond van dde familie Wolters. Deze stond volgens mij nog nét op Huisselings grondgebied. Ik weet dat daar een Winnie Wolters woonde die erg goed was in voetbal. Hij schijnt jong te zijn gestorven. Was dat een neef van je? Hij was dus de zoon van Arnoldus Wolters & Arnolda Bongers?

   Waar Van Lamoen woonde woonden later dus Koos van Haare & Anna Wolters? (Hier wordt de familie door iedereen Van Haren genoemd.) Daar woonden eerst dus Gerardus Kleijnen & Anna Wolters? Voorheen staat er vermeld dat er “Jan de Bels” woonde en daarvoor Van Lamoen & Berben. Dit is het huisje dat door de Ravo is gekocht en in 2003 werd gesloopt.

   Ik begrijp alleen niet of Anna en Arnoldus broer en zus van elkaar waren of dochter en vader. Graag hoor ik van je hoe de vork verder in de steel zit.

   Beide huizen stonden op Huisselings grondgebied, alleen werd Huisseling in 1923 door Ravenstein geannexeerd en waren ze geneigd om dit alles Ravenstein te noemen.
   Ik probeerde direct naar uw mailadres te reageren, maar dat lukte niet. Ben benieuwd naar de foto.

   Met vriendelijke groet,
   Jeroen Arts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.